HTML

Spanish summer:)

Ez a blog olyanoknak készült akik ismernek és nyomon szeretnék követni ténykedéseimet a nyáron itt az óceán közepén:)

Friss topikok

  • orangedóri: Szija drága barátnőm:DNagyon eltüntél mostanában:DNóri írt neked de arra sem válaszoltál....tessék... (2009.08.20. 23:31) a jól sikerült "teliholdparty":)
  • Nóri:): most látom ám ,hogy Dóri is majdnem ugyanazt irta:D ebben van vmi turpisság:D:D :):):):):) szejet ... (2009.08.02. 20:57) képek
  • orangedóri: Tök jó,hogy így elmondtad,hogy ki kicsoda:DLátom mindenki szeret inni ott kint:DRoszzalkodjál csak... (2009.07.18. 23:04) more info about the others..
  • orangedóri: Na látom beindult a buli:DTök jó a vizi aerobic:D Ne aggódj majd belejössz a munkába ügyi vagy te:... (2009.07.04. 08:52) beindul a gépezet..:)
  • barbaraguapa: Jaja, ñn sztem kovetklezo szadanapomkor megyek ciutadellaba, mert meg kell csinaltatnom a NIE-t va... (2009.07.04. 00:17) a munkáról+egyebek

Linkblog

megy az élet..

2009.07.10. 16:55 Espana-girl/alias_Margit

 

Elljött az ideje egy újjabb bejegyzésnekJ Kezdenek egyre izgalmasabbá és érdekesebbé válni a napok. Már két szülinapot is voltunk ünnepelni. Mindkétszer a munkatársunknak volt szülinapja. A kikötőbe mentünk munka után mert ott egy csomó kocsmaszerű partyhelyek vannak. Beültünk a Britanniába sörözni, élőzene mellett. Végig latin zenék mentek és persze a tánc se maradt elJ Tiszta spanyol hangulat volt, fadobokkal, spanyol zenével, csörgőkkel, kissé elkábult spanyolokkal :D Utána átmentünk egy másik helyre is ahol inkább táncolni lehetett nem pedig ülni. 2-3 fele hazamentünk mert hát másnap munka. A másik szülinapi party Susanna házában volt. Jó volt, csak többnyire egymással beszélgettek spanyolul mi meg abból a Nellivel egy kukkot nem értettünk.. 1 fele már onnan elmentünk, szerencsére Natalia egy másik munkatársunk haza tudott vinni kocsival és nem kellett gyalogolni.
Kedden szabim volt és találkoztam a Barbival. Tök fura volt találkozni..mintha csak Pesten lettünk volna..nem pedig Menorcán. Már majdnem vele is angolul beszéltem. Na persze az is előfordult amikor más is ott volt rajtunk kívül. Persze amikor sétáltunk a kikötőbe az egyik pincér már meghívott minket bulizni csütörtökönJ 2 jó magyar csajnak ki tud ellenállni?:D Ja meg voltunk 3an a strandon is, Nelli, Gino meg én. Gino a félig holland félig spanyol recepciós csávó. Nagyon jó fej, bár egy nagyranőtt gyereknek neveznémJ Tegnap voltunk röpizni is. Kicsit sokan játszottunk, 6-6 ellen. Én voltam az egyetlen lány ahhoz képest laposra vertem mindenkit,heheJ Volt szurkolótáborom is, mert 6an mentünk ki a strandra. Nelli, Gino, Axel (argentin), Pavel, Kamilla (mind2en csehek) meg én. Tiszta internacionális társaság, 6 ember 6 országból Menorcán. De jó hogy így összeverődtünk. Persze elvileg nem játszhatnák, de elintéztemJ Csak sok embert kell megismerni. Gino is sportember, focizik már 6 éve de röpizni is jól tud. Tök jó fej. Szinte mindig mosolyog. Ja és kiderült hogy van egy hely a hotelben ahol lophatjuk a szálloda netét legálisan úgyhogy majd oda néha beköltözöm és otta jelerősség is legalább jó. Meg is néztük a Kungfu Pandát a Nellivel egyszer ott munka előtt. Hmmm mi még.. Az ujjam már jól van, már nem fáj, de még mindig csúnya és jó ideig az is marad, de mindegy. A lényeg hogy nem hátráltat semmiben. A munka megy, már nem török össze sok mindent és sok vendég is tök aranyos. Főleg a pici kisbabák. De néha idegesítő amikor előtted rohangálnak amikor viszed a tányérokat..de legalább jó lesz az egyensúlyérzékem. Ja meg legalább nem unom szét magam, legtöbbször galacsincsatákat vívok a konyhában a fiúkkal..vagy éppen azzal szórakoznak hogy bezárnak a raktárba Rafával vagy épp EduvalJ Persze csak poénból és már nem dőlök be a „gyere megmutatjuk hol a vinagre (kell a törölgetéshez)” című dumának, úgyhogy törhetik a fejüket újjabb tréfán..J De tényleg aranyosak, viccesek, crazyk..Ma történt először hogy szakadt az eső. De úgy mintha dézsából öntötték volna. Jól el is áztunk amikor hazagyalogoltunk. Ki gondolt esernyőre amikor reggel még tök szép idő volt? Úgyis ruhát akartam mosni, végtére jól is jött.
Na nem tudom mi mást mondhatnék..Ja a képeket az újabbakat felraktam!

Pussszi  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://margit777.blog.hu/api/trackback/id/tr311239015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása