HTML

Spanish summer:)

Ez a blog olyanoknak készült akik ismernek és nyomon szeretnék követni ténykedéseimet a nyáron itt az óceán közepén:)

Friss topikok

  • orangedóri: Szija drága barátnőm:DNagyon eltüntél mostanában:DNóri írt neked de arra sem válaszoltál....tessék... (2009.08.20. 23:31) a jól sikerült "teliholdparty":)
  • Nóri:): most látom ám ,hogy Dóri is majdnem ugyanazt irta:D ebben van vmi turpisság:D:D :):):):):) szejet ... (2009.08.02. 20:57) képek
  • orangedóri: Tök jó,hogy így elmondtad,hogy ki kicsoda:DLátom mindenki szeret inni ott kint:DRoszzalkodjál csak... (2009.07.18. 23:04) more info about the others..
  • orangedóri: Na látom beindult a buli:DTök jó a vizi aerobic:D Ne aggódj majd belejössz a munkába ügyi vagy te:... (2009.07.04. 08:52) beindul a gépezet..:)
  • barbaraguapa: Jaja, ñn sztem kovetklezo szadanapomkor megyek ciutadellaba, mert meg kell csinaltatnom a NIE-t va... (2009.07.04. 00:17) a munkáról+egyebek

Linkblog

The beginning..

2009.06.27. 16:33 Espana-girl/alias_Margit

 

Kedves Családom,Barátaim, Ismerőseim! És mindenki akit érdekel ez a blog.
 
Gondoltam így megspórolom azt hogy mindenkinek egyesével írjakJ De persze személyre szabott üzit is kaptok majd;) A lényegesebb részletekről. De hogy általánosságban mi történik velem azt itt nyomon követhetitek.
Szombaton 7kor felszállt a gépünk Münchenbe. Ott át kellett szállnunk de volt rá 3 óránk. Mindenki eléggé kómás volt a korai keléstől és a pénteki borvárostólJ Ja és Nórinak és Vikinek köszönöm hogy fél óra alvással is kijött elém a reptérre hogy meghozzák az elsősegélycsomagomat=) És a Hóruszos pólót is nagyon köszönöm! Reméljük őrködni fog felettem a nyáron!
Valenciába ¾ 2 körül érkeztünk meg. Szerencsére nincs időeltolódás. Béreltünk egy kocsit és azzal továbbutaztunk Déniába, délebbre. Persze rögtön el is tévedtünkJ De szerencsésen megérkeztünk Parque Deniába. Nagyon szép kis hotel resort. Jó a kilátásunk a tengerre és egész otthonos az apartmanunk. A medence is elviselhető a helyes bárpultos sráccal:D A recepciós is jófej. Milyen is lenne hisz spanyol:p
Sajnálom hogy hamarabb nem jeleztem de itt nincsen wifi. Egyedül a recepciós csávó melletti gép használható. De azért nem illik folyton azon lógni. Amint tudom felrakom. A szálloda is jelzett már, kaptam transfer vouchert tőlük és hogy majd várni fog a reptéren egy Menorca Shuttle. Nekem egyből az űrhajó jutott erről az eszembeJ De ügyes Margit persze elgépelte az órát h mikor érkezik és 9.45 pmet írt a.m helyett. Tehát estére várnak.. Gyorsan vissza is jeleztem nekik, remélem nem akkora probléma módosítani..
Rögtön első nap már vártak minket welcome coctailra=) Kaptunk jó nagy kancsó sangriát és tapast hozzá. Benidormba is voltunk már, az kicsit délebbre van Alicante felé. Voltunk a Mundomarban ami egy állatkerthez hasonló park de az állatok ott az életterületükhöz hasonló helyen élnek, az egész úgy van kialakítva mintha az esőerdőben sétálnál. Nincs olyan bezártság érzetük az állatoknak. Háromféle showt is meg lehet nézni. Van fóka-,delfin-, és papagájshow. Mindet láttuk és egyszerűen fantasztikus volt az összes, főleg a delfinshow! Nem először láttam ilyet, de ez kicsit másabb volt, voltak vízi akrobaták is (nem biztos, hogy így hívják őket) és együtt táncoltak a delfinekkel. Mi több az egyik idomár nem is volt rossz..sőt:D majd rakok fel képeket!
Ma pedig megyünk a tengerpartraJ
Folyt köv..
 
(ez volt amit már megírtam csak nem tudtam felrakni)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://margit777.blog.hu/api/trackback/id/tr531212088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása